Welkom
  De Gîte
  De Walnoot
  Omgeving
  Route
  Actueel
  Contact
  Links
  De gîte is een karakteristiek vrijstaande natuurstenen woning aan de rand van het kleine gehuchtje Nadalie. De woning beschikt over een volledig ingerichte eetkeuken (oven/magnetron, vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat). Vanuit het gezellige eetgedeelte hebt u een vrij uitzicht over het landschap. Aansluitend bevindt zich de woonkamer met een lounge-bank en een sfeervolle houtkachel. Op de begane grond is verder nog een garderobe/hal,toilet en de trap naar boven.


De hele eerste verdieping heeft een massief houten vloer. Er bevinden zich 3 slaapkamers met comfortabele bedden. De badkamer heeft 2 luxe wastafels en een regendouche. Op de verdieping is een apart 2e toilet. Totaal is de woning ongeveer 110 m2.


Vanuit de keuken is met openslaande deuren het terras bereikbaar en een schaduwrijk tuingedeelte waar u in volle privacy van de rust en de ruimte kunt genieten. Bij de renovatie is zoveel rekening mogelijk gehouden met karaktistieke details: de natuurstenen muren zijn met zorg geconserveerd en de eikenhouten spanten in het zicht gehouden, geprononceerd door licht stuckwerk. Door de dikke stenen muren en de goede isolatie is het gebouw heerlijk koel in de zomer en mede dankzij de houtkachel en vloerverwarming behaaglijk warm in de winter.